Därför Startkraft Därför Startkraft

  • Skriv ut
  • Tipsa
Om du tror på att lösningen ska anpassas efter individen, då ska du anlita oss. Startkraft finns för att hjälpa uppsagda arbetare vidare i arbetslivet - bara därför. Vårt mål är att skapa resultat för varje individ.

Vi kan omställningsstöd till arbetare

Stöd till övertaliga är vår kärnverksamhet. Det är det vi kan och det är det vi jobbar med. Vi har hjälpt uppsagda långt innan det blev en affärsnisch.  

Vi är oberoende

Startkraft ägs av både arbetsgivare och fack, men styrs inte av någon av dem. Det finns aldrig någon dold agenda med vårt arbete utan vi är bara till för den uppsagde och för att hjälpa honom eller henne vidare i arbetslivet.

Vi finns nära dig

Vi finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Det innebär att vi finns nära dig och vet vilka lokala förutsättningar som gäller. 

Genom oss får du koll

Vi har väl utarbetade system för att kunna ge våra kunder återkoppling om hur omställningsarbetet fortlöper och vilka resultat som uppnås.

Genom oss blir det tryggt och enkelt

När du samarbetar med oss får du alltid en och samma kontaktperson på Startkraft som hjälper dig hela vägen, från start till avlutad omställning.

Helhetslösning för alla uppsagda

Vi kan erbjuda en bra lösning för alla uppsagda. Tillsammans med TRR ger vi företag och fack möjlighet att anlita en leverantör för alla uppsagda, både arbetare och tjänstemän. Det är smidigt och det innebär också att alla som varit anställda får likvärdigt stöd.