Rekryteringsdag Rekryteringsdag

  • Skriv ut
  • Tipsa

Tisdag den 21 april ordnade Startkraft rådgivare Susann Locksenius  en rekryteringsdag för erfarna truckförare och montörer med erfarenhet från medicinteknisk tillverkning. Två personer från Randstad AB var på plats för att träffa kandidater för deras verksamhet i Stockholm.  

Rekryteringsdag för Truckförare och Montörer

Randstad träffade totalt 16 kandidater under dagen. Varje person hade 10 -15 minuter på sig att presentera sig och visa intresse. Alla hade fått sin tid i förväg och kom en stund innan intervjun, tog en kaffe och pratade med andra som också väntade på sin tid. Några träffade gamla kollegor som de inte sett sedan sista arbetsdagen. Dagen blev mycket uppskattad av både Randstad och Startkrafts deltagare.

Vad tycker du om denna dag?

Leif Johansson på intervjuLeif Johansson, arbetssökande:

Jag tycker det är bra med en sådan här aktivitet. Det är första gången jag är på en Speedintervju.

Det fungerar helt annorlunda idag än när jag sökte jobb sist 1985, då var det klart att jag fick jobbet när jag första gången kom till arbetsplatsen. Det är mycket svårare idag. Jag hoppas jag får jobbet idag!

Om det inte blir något här så kommer jag gå en Styckningskurs genom arbetsförmedlingen för där finns det  möjlighet att få jobb. Jag vill ha ett nytt jobb även om jag bara har 5 år kvar till pension.