Statistik Statistik

  • Skriv ut
  • Tipsa
Vi tar reda på hur bra vi är. Startkraft utvärderar sedan 2009 kontinuerligt det stöd vi ger och sedan 2014 gör även Trygghetsfonden TSL det. Genom att låta våra deltagare svara på frågor om det stöd de får hos oss har vi alltid färskt material för att kvalitetssäkra och utveckla vår verksamhet.

9 av 10 deltagare rekommenderar Startkraft

På frågan "Skulle du rekommendera Startkraft till någon som hamnat i samma situation som du?" svarar kontinuerligt så gott som alla deltagare "Ja" redan efter 3 månaders stöd.

Genomgånde höga betyg

Våra deltagare får många frågor i en enkät * om stödets innehåll och samarbetet med sin rådgivare. Resultatet använder vi till att kvalitetssäkra och utveckla medarbetare såväl som verksamheten i sig. 

TSL utvärderar och jämför

Sedan 2014 utvärderar TSL (Trygghetsfonden Svenskt näringsliv LO) alla omställningsleverantörer inom TSL-systemet. De skickar enkäter till deltagare som avslutar sitt stöd samt till företags- och fackrepresentanter som tagit beslut om vilken leverantör som anlitats. Startkraft har riktigt bra resultat i denna jämförelse, vilket vi givetvis är stolta över. Nyfiken på att själv jämföra? Till TSL.se

 

Återkoppling - Så får du koll

När du samarbetar med Startkraft i en omställning erbjuds du alltid att få återkoppling om vårt arbete och detta på alla de sätt vi själva följer upp och mäter kvaliteten i våra omställningsuppdrag. På så sätt kan vi tidigt möta upp dina behov och du kan vara med och påverka kvaliteten i vårt omställningsstöd, för er och för de som blivit uppsagda.

Varje uppdrag avslutas med en slutrapport från Startkraft där resultat och erfarenheter summeras. Det är värdefull kunskap för en eventuellt ny omställningssituation.

 

* Enkätundersökning i Startkrafts regi sker via sms från Questback till deltagare som haft sitt omställningsstöd i ca 3 månader.