Beställ material Beställ material

  • Skriv ut
  • Tipsa

När du vill ha en trygg omställning

Om Startkraft för kunder

Broschyren vänder sig till fack- och företagsrepresentanter. Den beskriver Startkrafts erbjudande och stöd under hela omställningsprocessen.

Beställ antal

Stöd till deltagare

Broschyren beskriver Startkrafts  omställningsprogram, det vill säga det stöd deltgare får för att finna sin väg mot nytt jobb.

Beställ antal

Omställning vid ohälsa

När vi möter personer som har ohälsa anpassar vi omställningsstödet efter deras specifika behov. Vi fokuserar på det friska, individens vilja och det som fungerar. Startkraft kan omställning. Ett nytt jobb och en bra väg dit är vårt mål. Denna broschyr beskriver vårt omställningsstöd vid ohälsa.

Beställ antal

Du har fel ålder

En intervjubok som handlar om åldersnojan på arbetsmarknaden. I "Du har fel ålder!" kan du läsa intervjuer med olika personer,om deras inställning till åldern, men också om hur viktig mångfalden är för många arbetsplatser. Max 1 ex per kund. 84 sidor.

Beställ antal

Kommunikatörerna

Kommunikatörerna innehåller tips och råd om hur företag kan kommunicera med de anställda vid uppsägningar. Fem av TRRs kunder är representerade i boken och berättar om sina egna erfarenheter av kommunikation vid omställning. Max 1 ex per kund. 80 sidor.

Beställ antal
Namn
Företag
Postadress
Postnummer

Postort