Bäst i test

 tsl.se

Trygghetsfonden TSL utvärderar och jämför alla omställningsföretag inom TSL-systemet och vi på Startkraft är stolta över de omdömen vi får.

Startkraft Online

Startkraft Online är webbplatsen för alla våra deltagare. Här finns mängder av kunskap, konkret information, tips och inspiration till för att ge positiva fördelar till alla som befinner sig i omställning mellan två jobb.

 

Lyckad rekryteringsträff med Taxi Stockholm

Mike

Mike var en av många deltagare som träffade Taxi Stockholm på en rekryteringsträff anordnad av Startkraft- och TRR Rekrytering i Stockholm.

Han håller på att ta Taxi-kort och denna träff kan mycket väl resultera i en anställning när han är klar. Det blev ett mycket positivt möte.

Har du rätt till avgångsbidrag? AGB

Uppsagd på grund av arbetsbrist och är 40 år eller äldre?

Då kan du ha rätt till avgångsbidrag, ett engångsbelopp mellan 33 850 till
49 250 kronor.  

Ingår i omtsällningsavtalet och adminstreras av afa-försäkring. Ansökan kan göras inom två år efter friställningen.

Rekryteringsdag för lagerarbetare

Startkraft arrangerade en rekryteringsdag för lagerarbteare. Linn Holmberg från Proffice var på plats för att träffa kandidater.

Dagen blev mycket uppskattad av både Proffice och Startkrafts deltagare. Vii hoppas att den leder till konkreta arbetstillfällen för våra deltagare.

Jobbmatchning i Borås

Det hölls en uppskattad jobbmässa i Borås, arrangerad av TRR och Startkraft. En nöjd Jobbmässa i BoråsPernilla Willig, rådgivare på Startkraft, har stora förhoppningar om att den höga mingelfaktorn melllan arbetsgivare och arbetssökande kommer att leda till många nya anställningar.

Rekryteringsbehov? Kontakta oss

Behöver du anställa? Startkraft Rekrytering hjälper arbetsgivare att snabbt, enkelt och kostnadsfritt finna rätt personal.

Telefon: 0771-81 47 81
E-post: info@startkraft.se

Många matchningar på jobbmässa i Göteborg

Deltagare på  jobbmässa på SKFDet arrangerades en stor och lyckad jobbmässa i IF Metalls lokaler i SKFs klubbstuga. Många av SKFs tidigare medarbetare fick konkreta tips på arbeten och intervjuer bokade.

Erfarna truckförare och montörer

Leif johansson på intervjuLeif Johansson, var en av 16 deltagare som passade på att gå på Speedintervju när Startkraft anordnade en rekryteringsdag för erfarna truckförare och montörer. Det är annorlunda att söka jobb nu mot förr, säger Leif som  hoppas på att han får jobbet efter att ha träffat Ranstads rekryterare.