Att tänka på vid val av TSL-leverantör Att tänka på vid val av TSL-leverantör

  • Skriv ut
  • Tipsa
Innan ni skickar in ansökan till TSL och anger vilket omställningsföretag ni väljer är det bra att ta reda på vad som passar er bäst. Vilket behov har ni inom facket, på företaget och vilka behov har de uppsagda, som ni känner till?

Formulera era egna frågor och var sedan lyhörd för på vilket sätt omställningsföretagen lyssnar och anpassar sig efter behoven.

Råd från tre som kan omställningsavtalet

Till din hjälp har Startkraft låtit intervjua tre fackliga representanter som verkligen kan omställningsavtalet. Alla tre har genom sitt fackliga uppdrag lång erfarenhet av omställningsavtalet och Trygghetsfonden TSL. Vi har låtit intervjua dem om vad de anser vara viktiga råd till dig som står inför att välja TSL-leverantör. Läs mer om vilka råd Lena Kyhlros, Anders Tiderman och Per Johansson ger.

Ställ rätt frågor

Ibland kan det vara svårt att både veta vad man behöver samt veta vad man ska ta reda på. Så till din hjälp ger vi under denna rubrik ett flertal exempel på frågor som syftar till att vara ett stöd för dig som ska välja bland TSL-leverantörer.